Όροι χρήσης

koufomatas.gr_Το koufomatas.gr είναι διαδικτυακό μέσο επικοινωνίας, ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων. Στο μέσο αυτό περιλαμβάνονται πληροφορίες, γραφικά, λογότυπα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του koufomatas.gr, καθώς και αρχεία, απόψεις, προσωπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από τους αναγνώστες / επισκέπτες του koufomatas.gr και για τις οποίες το koufomatas.gr δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Όλα τα σήματα εταιριών ή προϊόντων και υπηρεσιών είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων.

Το koufomatas.gr δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως σύσταση ή έγκριση, της ποιότητας, του επιπέδου υπηρεσιών ή της κατάταξης οιουδήποτε κατασκευαστή κουφωμάτων περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο. Με το παρόν, αποποιούμαστε ρητώς οιαδήποτε δήλωση, εγγύηση ή δέσμευση σε σχέση με την ποιότητα, την συνέπεια οποιουδήποτε επαγγελματία περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο. Οι εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων μπορούν να κατατάσσονται στον Ιστότοπο με διαφορετικά κριτήρια, κατάταξη βάση αστέρων, κριτικές, κ.λπ. Η προεπιλεγμένη κατάταξη βασίζεται σε έναν αυτοματοποιημένο αλγόριθμο ο οποίος τροποποιείται κατά διαστήματα. Το koufomatas.gr δεν αναλαμβάνει να επαληθεύσει ή όχι την εγκυρότητα απόψεων και πληροφοριών η καταχώριση των οποίων γίνεται στα πλαίσια της επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των χρηστών και της μεταξύ τους ανταλλαγής πληροφοριών.

Οι αναγνώστες / επισκέπτες του koufomatas.gr μπορούν να ανταλάσσουν ελεύθερα απόψεις, Κριτικές, σχόλια και εμπειρίες εφόσον το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες (όχι greeklish) και δεν αποτελούν προσβολή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού, ρατσισμού ή έχθρας. Οι διαχειριστές του koufomatas.gr έχουν το δικαίωμα διαγραφής των συγκεκριμένων μηνυμάτων εφόσον αποδειχθεί ότι παραβιάζουν τους κανόνες του site.

Σας καλωσορίζουμε στην παρέα του koufomatas.gr και σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη διαμονή!

Σας ευχαριστώ,
Σωτήρης Μαρίνης

Copyright © 2015 koufomatas.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.